Rental & Green

Met 25 jaar ervaring in de draagbare gasdetectie weet ik precies wat er nodig is in welke situatie. Geen dure fancy huuroplossingen maar praktisch en no nonsens zorgen voor een veilige werkomgeving.

Over

Rental & Green

Met 25 jaar ervaring in de draagbare gasdetectie weet ik precies wat er nodig is in welke situatie. Geen dure fancy huuroplossingen maar praktisch en no nonsens zorgen voor een veilige werkomgeving.

Verhuur Gas, Stof en Emissie meetmiddelen

Heb je tijdelijk of voor langere periode en een professioneel meetinstrument nodig voor het veilig en betrouwbaar betreden van een besloten ruimte, dan kun je ook hiervoor terecht bij Plus. Denk daarbij aan een Ex/Ox meter voor het betreden van een besloten ruimte maar ook een fijnstofmetingen in uw warehouse of productie. Ook voor het nauwkeurig meten van vrijkomende productiegassen hebben we instrumenten beschikbaar. Voor iedere situatie een snelle en passende oplossing, dat is onze passie voor oplossingen.

(Spoed)Koeriersdienst

Vitaal onderdeel binnen de logistiek is transport. Binnen Plus kennen we regulier transport binnen ons Full-Service concept maar ook een eigen spoedkoeriersdienst. Iets vergeten en snel nodig; onze pluskoerier bezorgt op afspraak binnen 2-uur in de noord Nederland. Daarbuiten in overleg. Mooier en sneller kunnen we het niet maken.

Stedelijke Green-delivery

Per 1-2-2023 mogen ondernemers in de Groninger binnenstad alleen tussen 05:00 – 12:00uur laden en lossen in de binnenstad. Lever je goederen op het Plus depot af en wij zorgen dat deze op tijd geleverd gaan worden. Op klantwens doen we dit ook met emissie-loze voertuigen. Maatwerk is onze kracht, vraag naar uw mogelijkheden.

Reconditioneren verpakkingen

Heeft u food of non-food goederen die van bijvoorbeeld Big Bag naar bulk omgepakt moeten worden of van Big Bag naar kleinere doosverpakking, ook daarvoor kunt u bij Plus terecht. De restmaterialen bundelen, krimpen en/of sealen we tot recyclebare reststromen.

Rental en Green | Plus Logistics

Over

Plus Logistics

Plus Logistics is de verbindende oplosser voor zowel logistieke als producerende bedrijven in Noord & Midden Nederland. U doet waar u goed in bent, Plus doet de rest op basis van een Full-Service concept of projectmatig maatwerk. Plus gaat geen uitdaging uit de weg en ontzorgt u volledig.

PASSION FOR GREEN SOLUTIONS

Plus denkt altijd mee in oplossingen. Staan uw benodigde werkzaamheden er niet tussen of u heeft een andere uitdaging, leg het ons voor. Met meer dan 25 jaar ervaring in de logistiek bieden we voor de handliggende, maar ook verrassende oplossingen.