Over ons

Over

plus logistics

Plus Logistics is een nieuwe naam maar zeker geen onbekende in de noordelijke logistieke markt. Eigenaar en oprichter John van Bommel (52) heeft >25 jaar ervaring in de industrie en logistiek in noord en midden Nederland.

Door onvoorziene omstandigheden stond ik onlangs voor een belangrijke keuze en heb me daarbij twee dingen afgevraagd; wat ik leuk vind om te doen en waar ben ik goed in. Al snel kwam daarin naar voren dat ik het leuk vind en goed ben in het oplossen van problemen. Net die ene stap meer doen om geen dienst te verlenen, maar een oplossing aan te bieden. Daarvoor heb je eigenschappen als ondernemerschap, klantgerichtheid, ervaring, een netwerk, doorzettingsvermogen en een heldere visie nodig, en dat past mij als een jas. Plus gaat en staat 200% voor haar klanten op basis van een stuk noordelijke nuchterheid. We zeggen wat we doen, maar doen ook wat we zeggen. Onze slogan is niet voor niets “Passion for Solutions”.

John van Bommel

John van Bommel

eigenaar: Plus Logistics

tel: 06 55 71 51 71
mail: john@pluslogistics.nl

Plus gaat en staat 200% voor haar klanten op basis van een stuk noordelijke nuchterheid.

Over

Plus Logistics

Plus Logistics is de verbindende oplosser voor zowel logistieke als producerende bedrijven in Noord & Midden Nederland. U doet waar u goed in bent, Plus doet de rest op basis van een Full-Service concept of projectmatig maatwerk. Plus gaat geen uitdaging uit de weg en ontzorgt u volledig.

PASSION FOR SOLUTIONS

Plus denkt altijd mee in oplossingen. Staan uw benodigde werkzaamheden er niet tussen of u heeft een andere uitdaging, leg het ons voor. Met meer dan 25 jaar ervaring in de logistiek bieden we voor de handliggende, maar ook verrassende oplossingen.