Value Added Services

Plus staat voor professionele betaalbare oplossingen voor uw VAL uitdagingen. Daarbij denken we altijd mee in oplossingen, bieden we maatwerk maar ook een full-service ontzorgconcept. Dit kan zowel intern als extern uitgevoerd worden.

Over

Value Added Services

Plus staat voor professionele betaalbare oplossingen voor uw VAL uitdagingen. Daarbij denken we altijd mee in oplossingen, bieden we maatwerk maar ook een full-service ontzorgconcept. Dit kan zowel intern als extern uitgevoerd worden.

Stickeren / labelen

Projectmatig (her)stickeren van goederen en/of verpakkingen. Dit kan zowel op uw locatie als de onze. In dat geval komen wij de goederen ophalen, stickeren ze om en brengen ze aansluitend weer terug. Dat is de full-service methode van Plus.

Ompakken (Food & Non Food)

Projectmatig ompakken van groot naar klein en/of omgekeerd voor zowel food als non-food op uw locatie of die van ons.

Kwaliteitscontrole

Als u twijfelt over de kwaliteit van de door u ontvangen goederen en u wenst een 100% kwaliteitscontrole uit te voeren, dan kunt u ook hiervoor terecht bij Plus. Aan de hand van duidelijke vooraf besproken criteria worden de goederen gecheckt en met u gecommuniceerd. Indien gewenst brengen wij verbetering aan of (de)assembleren we de goederen. U vraagt, Plus levert.

Retouren-verwerking

Circa 30-50% van de internet bestellingen komen retour. Ook voor assistentie bij het verwerken, controleren en ompakken van deze retourstromen kunt u bij Plus terecht. We gaan graag met u in gesprek wat uw specifieke wensen zijn.

Sample/monster verzending

Als producent laat u consumenten en bedrijven graag kennismaken met uw nieuwe producten. Wij stellen deze graag voor u samen, verpakken deze conform voorschrift en verzenden deze naar de door u opgegeven adressen.

Assemblage en montage

Ook voor het samenstellen van producten en/of displays kunt u bij Plus terecht. Zorgvuldig, professioneel en binnen de gemaakte afspraken voeren we alle werkzaamheden uit. Ook hierbij bieden we ons Full-Service concept aan waarbij we de goederen ophalen en retour brengen voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Wij ontzorgen u daarbij volledig en kunnen eenvoudig opschalen waar nodig.

Afkorten / Strippen / Inpakken

Tevens voor het op maat afkorten en/of (blister)verpakken van goederen kunt u bij Plus terecht.

Overige

Plus denkt altijd mee in oplossingen. Staan uw benodigde werkzaamheden er niet tussen of u heeft een andere uitdaging, leg het ons voor. Met >25 jaar ervaring in de logistiek bieden we voor de hand liggende maar ook verrassende oplossingen.
Value added services

Over

Plus Logistics

Plus Logistics is de verbindende oplosser voor zowel logistieke als producerende bedrijven in Noord & Midden Nederland. U doet waar u goed in bent, Plus doet de rest op basis van een Full-Service concept of projectmatig maatwerk. Plus gaat geen uitdaging uit de weg en ontzorgt u volledig.

PASSION FOR SOLUTIONS

Plus denkt altijd mee in oplossingen. Staan uw benodigde werkzaamheden er niet tussen of u heeft een andere uitdaging, leg het ons voor. Met meer dan 25 jaar ervaring in de logistiek bieden we voor de handliggende, maar ook verrassende oplossingen.