Losservice Zeecontainers

Komt het u niet uit om een containers zelf te lossen, dan heeft Plus Logistics hier een prima en betaalbare oplossing voor. We ontzorgen u nu eenmaal graag

Over

Lossen zeecontainers

Plus beschikt over meerdere ervaren losteams die uitstekend in staat zijn uw zeecontainers snel en efficiënt te lossen. Uiteraard doen we dit uitsluitend na het uitvoeren van een OK gasmeting. Of het nu gaat over een 20”, 40” of 45” zeecontainers, zware of lichte beladingen, 1 soort product of uitzoekwerk, Plus Logistics regelt dit op afspraak voor u vanaf € 150,00. Al onze losploegmedewerkers zijn en spreken Nederlands zodat een operationele toelichting of aanwijzing geen enkel probleem is.

Overige

Plus denkt altijd mee in oplossingen. Staan uw benodigde werkzaamheden er niet tussen of u heeft een andere uitdaging, leg het ons voor. Met >25 jaar ervaring in de logistiek bieden we voor de hand liggende maar ook verrassende oplossingen.
Lossers met heftrucks

Over

Plus Logistics

Plus Logistics is de verbindende oplosser voor zowel logistieke als producerende bedrijven in Noord & Midden Nederland. U doet waar u goed in bent, Plus doet de rest op basis van een Full-Service concept of projectmatig maatwerk. Plus gaat geen uitdaging uit de weg en ontzorgt u volledig.

PASSION FOR GREEN SOLUTIONS

Plus denkt altijd mee in oplossingen. Staan uw benodigde werkzaamheden er niet tussen of u heeft een andere uitdaging, leg het ons voor. Met meer dan 25 jaar ervaring in de logistiek bieden we voor de handliggende, maar ook verrassende oplossingen.