Warehouse & 3PL

Bij 3PL (Third Party Logistics) voert een derde partij jouw logistiek uit. Plus 3PL richt zich primair op de kleine en startende bedrijven waarbij Plus de zaken als binnenkomende vracht, warehousing en distributie verzorgd.

Over

Plus 3PL

Bij 3PL (Third Party Logistics) voert een derde partij jouw logistiek uit. Plus 3PL richt zich primair op de kleine en startende bedrijven waarbij Plus de zaken als binnenkomende vracht, warehousing en distributie verzorgd. U kunt zich dan richten op zaken als marketing en productontwikkeling terwijl wij uw gehele logistiek verzorgen. Dit levert u lagere kosten en een hogere klanttevredenheid op. Plus voegt daar bovendien de noordelijke nuchtere no nonsens mentaliteit aan toe waardoor we 200% staan voor uw klanten, communiceren middels korte lijnen en snel schakelen. Ben je ook wel klaar met die grote inflexibele logge 3,4 en 5PL organisaties, ervaar dan de echte en persoonlijke service van Plus Logistics.

Warehouse / Opslag goederen

Plus beschikt over 2 eigen warehouses met plaats voor ca. 500 palletplaatsen, 600m2 beschikbaar buitenterrein en een assemblage- en orderpicking faciliteiten waar we goederen o.a. opslaan en verzenden. U regelt de webshop, marketing en productontwikkeling, Plus verzorgt het gehele logistieke traject tegen scherpe tarieven. Daarbij hebben we tevens de beschikking over een eigen spoedkoeriersservicedienst waarmee spoedleveringen binnen 2-uur mogelijk zijn.

Order-Picking

Geen volautomatisch robotwarehouse maar echte mensen met passie voor de logistiek gecombineerd met een dubbele ordercheck na picking (fysiek en camera) staan garant voor een hoge leverbetrouwbaarheid.

Verzending, Transport & Koeriersdienst

Voor het verzenden van de orders maken we gebruik van zowel de gangbare externe partijen als ook ons eigen koeriersservice. Afhankelijk van de grote, bestemming en urgentie van de zending kiezen we in overleg met u voor onze eigen 2-uurs service of voor de derde partij. Ook voor emissie-loze leveringen en crossdock / HUB oplossingen in stad Groningen en omstreken kunt u terecht bij Plus. We gaan nu eenmaal verder waar andere stoppen.

Inladen van warehouse bestelling
Inladen bestellingen warehousing op locatie

Over

Plus Logistics

Plus Logistics is de verbindende oplosser voor zowel logistieke als producerende bedrijven in Noord & Midden Nederland. U doet waar u goed in bent, Plus doet de rest op basis van een Full-Service concept of projectmatig maatwerk. Plus gaat geen uitdaging uit de weg en ontzorgt u volledig.

PASSION FOR GREEN SOLUTIONS

Plus denkt altijd mee in oplossingen. Staan uw benodigde werkzaamheden er niet tussen of u heeft een andere uitdaging, leg het ons voor. Met meer dan 25 jaar ervaring in de logistiek bieden we voor de handliggende, maar ook verrassende oplossingen.